Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Στο Αστυνομικό Τμήμα Σερρών μια γυναίκα,
που εργάζεται εθελοντικά στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών, κατήγγειλε ότι χθες ένας 37χρονος άνδρας έσπασε στο ξύλο και στη συνέχεια σκότωσε δύο μικρόσωμα σκυλιά εντός του χώρου του αναρρωτηρίου λέγοντας ότι του επιτέθηκαν! Ο δράστης σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών (Φ.Ο.Σ.) που δημοσιοποίησε το γεγονός έχει κλειδιά του χώρου καθώς στο παρελθόν είχε συνάψει σύμβαση με την δημοτική αρχή για την διαχείριση των αδέσποτων.
Για το έγκλημα ο Φ.Ο.Σ. ενημερώθηκε σήμερα από την Αστυνομία και στην ανακοίνωση του τονίζει γι’ αυτό το θρίλερ στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών όπου στοιβάζονται 600 σκυλιά, ενώ οι αδειοδοτημένες θέσεις είναι μόλις 70, τα εξής: «Στο τριτοκοσμικό κυνοκομείο των 600 ζώων του Δήμου Σερρών παρανοϊκός ''εθελοντής'' χτύπησε με ξύλο και έκαψε με βενζίνη 2 μικρόσωμα ζώα!!
Για το περιστατικό ενημερωθήκαμε από το ΑΤ Σερρών σύμφωνα με το οποίο ο αδίστακτος 37 χρόνος στο παρελθόν είχε συνάψει εργολαβική σύμβαση με το Δήμο για 4 φορές το χρόνο(?) και συνέχισε να προσφέρει ''εθελοντισμό'' στο χώρο του κυνοκομείου τα απογεύματα έχοντας κλειδιά από την υπηρεσία όπως και πάρα πολλοί άλλοι ''εθελοντές'' και μη!!
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν από μια άλλη εθελόντρια του κυνοκομείου ο δράστης χθες το απόγευμα χτύπησε και κατόπιν περιέλουσε με βενζίνη και έκαψε δύο μικρόσωμα ζώα τα οποία ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκαν!
Όλα αυτά διαδραματίστηκαν μέσα στο αναρρωτήριο του κυνοκομείου που βρίσκονταν τα άρρωστα ζώα! Όλο αυτό το περίεργο σκηνικό του τρόμου εγείρει πολλά ερωτηματικά για τη λειτουργία της δημόσιας και αδρά χρηματοδοτούμενης υπηρεσίας του Δήμου Σερρών!! Περιμένουμε βέβαια να μάθουμε περισσότερα από τους αρμόδιους και συναρμόδιους καθώς το όλο θέμα τυλίγει μια μυστηριώδης σιωπή!!».
Στην περίεργη αυτή υπόθεση θα ρίξει φως το οπτικό υλικό από τις κάμερες του Δημοτικού Κυνοκομείου καθώς σύμφωνα με τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών καταγράφουν ό,τι γίνεται εκεί 24 ώρες το 24ωρο.
Η Ζωή Κοντού συνεργάτης του Φ.Ο.Σ. και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας η οποία έχει συγκρουστεί επανειλημμένα – και καθόλου άδικα – με τον δήμαρχο Σερρών, Πέτρο Αγγελίδη, εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι είναι θολό το τι συνέβη, η ίδια ενημερώθηκε από την Αστυνομία και πως το ένα από τα δύο σκυλιά τα κορμιά των οποίων κάηκαν από τον δράστη δεν γνωρίζει αν ήταν ζωντανά ή είχαν πεθάνει. Όμως το ένα από τα δύο σκυλάκια είχε μεταφερθεί μόλις χθες από την κτηνιατρική κλινική του Κυριάκου Αγαθαγγελίδη και είναι απορίας άξιο γιατί αυτός ο άνθρωπος είχε πρόσβαση στο χώρο και τι μπήκε να κάνει μέσα στον συγκεκριμένο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα